60 Års bryllupsdag – Diamantbryllup

60 års bryllupsdag har fått navnet diamantbryllup. Nå er det bare å gratulere. Det er beundringsverdig å ha vært gift i hele seksti år. Det er mange år, og det er ikke mange som er gift så lenge.

Når man har holdt sammen som ektepar i 60 år, har man opplevd både oppturer og nedturer. Både gode og onde dager. Det har vært mange hverdager, men det er tydelig at dere har klart å pleie kjærligheten for hverandre. Kjærligheten har vært det sterkeste gjennom disse årene.

Med seksti år som ektepar på baken, har man desto flere år i denne verden. Et diamantbryllup er et stort jubileum, og det skal kanskje feires med familien. En markering er absolutt på sin plass. Det er en stor dag.

Diamant

Det at en diamant er valgt til å symbolisere denne dagen, har kanskje med at diamanter er det hardeste og mest solide materiale. Dere har tross alt vært gift i 60 år nå, og ekteskapet deres er veldig solid. 

En slipt diamant er dessuten et vakkert syn. Det gjenspeiles også i deres lange ekteskap. Dere kjenner hverandre ut og inn. Deres ekteskap er noe veldig vakkert.

Bryllupsdagene er viktige for å feire kjærligheten til hverandre. En bør benytte muligheten til å stoppe opp i hverdagen og feire kjærligheten.

Diamantbryllup gave

Skal du gi en gave til noen som feirer et diamantbryllup er det lurt å være litt kreativ. Jubilantene er oppe i årene og har mest sannsynligvis det meste av det de trenger. Nytt servise er muligens ikke på toppen av ønskelisten.

Noe personlig kan derfor være midt i blinken. En fotogave kan være noe som faller godt i smak. Det finnes mange muligheter når det kommer til fotogaver. Det går å få laget alt fra kopper, puter, musematte og pusseklut til briller med bilde på. Mulighetene er mange.

En fotogave med bilder av oldebarn eller barnebarn kan være det som treffer best som gave til 60 års bryllupsdag. Paret bør selvsagt også feires med blomster og fest.