5 års bryllupsdag – Trebryllup

5 års bryllupsdag har fått navnet trebryllup. Det er det første store jubileet etter den første bryllupsdagen. Det er en riktig stor dag.

Alle bryllupsdagene har fått sitt eget navn. Navnet på bryllupsdagen symboliserer på en måte hvor lenge man har vært gift og hvor nært knyttet man er til hverandre som mann og kone. Materialet tre, som i navnet trebryllup symboliserer da at man nå begynner å bli sterkere knyttet til hverandre. Tre er et materiale som er ganske hardt, og ekteskapet er nå vokst mer solid på disse 5 årene.

Tre med innrisset hjerte.

Feiring av 5 års bryllupsdag

Har dere ikke feiret de siste bryllupsdagene like stort, så er det iallefall på tide med en solid feiring nå. Den femte bryllupsdagen er en milepæl dere nå har nådd som ektepar. Det bør markeres ordentlig.

Noen ektepar velger å markere denne bryllupsdagen sammen med familie og venner. Andre velger å reise bort en helg og markere dagen med en feiring og reise til en storby sammen. Andre igjen velger å gå ut på en romantisk middag sammen. Det er ingen fasit, men det er et stort jubileum, og båndet til hverandre dere nå har bygd opp bør feires på en eller annen måte.

5 års bryllupsdag gave

Par som gir hverandre en presang.

Noen ektepar velger å gi hverandre en gave hver bryllupsdag. Andre velger å bare markere dagen, eller kanskje bare gi hverandre blomster eller en liten symbolsk ting i anledning dagen. Det er kjærligheten til hverandre som teller og det å markere båndet man har til hverandre.

Den femte bryllupsdagen er riktignok ganske spesiell. Det er det første jubileet siden den første bryllupsdagen, og det er vanlig å gi hverandre en gave i anledning dagen.

Gave til henne

Veien til en kvinnes hjerte er definitivt ikke gjennom presanger, men en kvinne vil allikevel alltid føle seg spesiell om hun får en gave som står til henne.

Det er du som ektefelle til din kone som kjenner henne best, og som vet hva hun liker. Vi skal allikevel komme med noen forslag til 5 års bryllupsdag gave til henne her. Noen tips er alltid bra.

Smykke

Halskjede

Kvinner setter alltid pris på smykker. Det være seg et kjede, en ring eller et armbånd. Det er planken som vi sier på godt norsk.

Det er allikevel viktig at du plukker ut det riktige smykket til din kjære. Det vil si mye om hvor godt du kjenner henne.

En reise

Det er alltid romantisk å få en reise i presang. Det kan være en storbyweekend, eller en romantisk reise til Bali, Kroatia eller Seoul. Destinasjonen er ikke så viktig. Det romantiske er å få en reise i gave.

Meditasjonskurs

Et meditasjonskurs er en tøff presang for en kvinne som er opptatt av selvutvikling. Å ha meditasjon tilgjengelig som et verktøy i hverdagen for å takle stressfulle dager og for å oppnå mer er gull for alle. Et kurs i meditasjon kan derfor være veldig nyttig.

Spabehandling

En dag eller en helg på spa er noe som tiltrekker de fleste kvinner. Det å kunne slappe helt av og bare nyte herlige behandlinger er herlig for kropp og sjel. Denne presangen vil definitivt bli godt mottatt. Alle har behov for litt avslappning.

Gave til han

Whiskysteiner

Forslag til 5 års bryllupsdag gave til mannen - whiskysteiner.

Whiskysteiner er en kul gave til mannen som elsker whisky eller en drink med isbiter. Steinene kjøles ned i fryseren før bruk og benyttes som isbiter. De funker bedre enn ordinære isbiter, men vil ikke vanne ut drinken.

Disse kan selvsagt gis bort sammen med en kvaliteswhisky fra Skottland eller Japan.

Flytur i vindtunnel

Det å fly i en vindtunnel gir en følelse av at man hopper i fallskjerm. Dette er en kul gave å gi mannen som liker litt fart. Dette blir definitivt husket i lang tid.

Flysimulator – ”Fly ditt eget fly”

Har mannen din en pilot i magen? En runde i en flysimulator kan da være midt i blinken. Her har han mulighet til å styre sitt eget fly. Hvor kult er ikke det?

En runde i en flysimulator vil gi en følelse av at man flyr et fly på ordentlig.

Kjør egen bil på racerbane

Det å kjøre en bil på en racerbane er alltid en kul opplevelse. Nå kan han endelig teste ut hva bilen hans er god for uten begrensningene fartsgrenser gir. Det vil derfor helt sikkert bli godt mottatt å få en deg på en racerbane i 5 års bryllupsdag presang.

Ta vare på dagen

5 års bryllupsdag er en stor dag. Det er deres dag. Benytt sjansen til å ta fri fra hverdagen og feir kjærligheten til hverandre. Dere har tross alt stått sammen i ekteskapet i fem år. Hverdager er det flest av, men da er det også viktig å ta en pust i bakken og kun tenke på hverandre i blant.

Vis at du setter pris på ektefellen din. Gi han eller hun en gave som viser at du setter pris på han/henne. Husk det er tanken som teller.