3 års bryllupsdag – Lærbryllup

3 års bryllupsdag har fått navnet lærbryllup. Dere har nå vært gift i tre år og kjenner hverandre bedre og bedre.

Alle bryllupsdagene har fått sitt eget navn. Dette navnet på bryllupsdagen er et symbol for hvor lenge man har vært gift. Det sier noe om hvor nært knyttet til hverandre man er.

Materialet lær, som i lærbryllup, symboliserer at man nå kjenner hverandre bedre. Lær er et materiale som er mykt, men som allikevel er sterkt. Det symboliserer at man nå knytter sterkere og sterkere bånd til hverandre som mann og kone.

Lær

Feiring av 3 års bryllupsdag

Bryllupsdagen er en viktig dag for dere som mann og kone. Det er derfor viktig å ta vare på denne dagen. Den tredje bryllupsdagen er enda ikke et stort jubileum, men det er allikevel viktig å feire dagen.

Hvordan dere feirer deres bryllupsdager, er selvsagt opp til dere. Det kanskje er nok å gå ut og spise en romantisk middag sammen. Eller å ta en tur ut på teater, kino eller konsert. Det trenger ikke være en stor fest, men kan like gjerne være en liten markering av deres kjærlighet til hverandre dere imellom.

3 års bryllupsdag gave

Det er veldig forskjellig hvordan hvert enkelt par feirer bryllupsdagen sin. Det er også forskjell på om man velger å gi hverandre en gave eller ikke. Mange velger kanskje å markere dagen med å gi hverandre blomster, eller en liten gave for å vise at man setter pris på sin ektefelle.

Gave til henne

Blomster

Bukett med roser.

Blomster blir alltid satt pris på av en kvinne. Blomster kan gis enten alene, eller sammen med en annen gave.

Spabehandling

En eller annen form for spabehandling eller massasje er ofte midt i blinken som en oppmerksomhet til en kvinne. Her finnes det mange muligheter. Alt fra små behandlinger til en hel dag på spa.

Teaterbilletter

Setter dere pris på teater, kan teaterbilletter være en romantisk og hyggelig gave dere kan dele. Her kan dere gjøre en helaften av det og pleie forholdet.

Gave til han

Lommebok i lær

Her har du muligheten til å gi mannen en symbolsk gave som gjenspeiler navnet lærbryllup. Det er en praktisk og fin gave, som samtidig symboliserer dagen.

7 sans

En 7 sans er en annen praktisk gave til mannen. Denne kan man også få i skinn om du ønsker å gi en presang som symboliserer dagen.

Øl

Er mannen din glad i øl, kan en kasse med forskjellige spennende øl være en hyggelig gave. Dette vil han sette pris på. Det finnes nå mye forskjellig øl på markedet fra diverse mikrobryggerier.

Ta vare på dagen

Bryllupsdagen er deres dag. Ta dere fri fra hverdagens gjøremål og feir den tredje bryllupsdagen deres. Det er viktig å ta seg tid til hverandre i en ellers hektisk hverdag. Det er ikke alltid man greier å fokusere på forholdet i hverdagen. Da er det ekstra viktig å ta tid til hverandre på denne dagen.

Benytt bryllupsdagen til å vise at de setter pris på din tilkomne.