2 års bryllupsdag – Bomullsbryllup

Den andre bryllupsdagen kalles for bomullsbryllup. Dere har nå vært gift dobbelt så lenge som sist dere feiret bryllupsdagen deres og har blitt mer kjent. Det er igjen tid for å sette av tid til hverandre og feire kjærligheten og det at man har vært gift i 2 år.

Alle bryllupsdager har sitt eget navn, og navnet på bryllupsdagen symboliserer tradisjonelt hvor lenge man har vært knyttet sammen som ektefeller. Bomullet i navnet på den andre bryllupsdagen symboliserer at man er i starten av ekteskapet og at man lærer hverandre å kjenne.

Som den første bryllupsdagen, bør også denne dagen feires. Sett av litt tid til å feire forholdet deres og markere at dere bryr dere om hverandre. Selv om det er viktig å vise kjærlighet og nærhet til hverandre hver dag, er bryllupsdagen en god mulighet til å sette fokus på dette. Det er også vanlig å gi hverandre en gave på 2 års bryllupsdagen.

2 års bryllupsdag gave

Bryllupsdagen feires for å vise hverandre kjærlighet, og hva er da vel bedre enn å gi hverandre en ekstra oppmerksomhet i form av en gave som viser at man bryr seg om partneren.

Den andre bryllupsdagen er også en veldig stor dag, og dette kan gjerne gjenspeile seg i gaven man gir til hverandre.

Gave til henne

Blomster

Blomster er en ting alle kvinner setter stor pris på. Etter 2 år som gift vet du nå sikkert hvilken type blomster din kjære setter mest pris på. Vis din kjærlighet til henne ved å gi henne en bukett av denne typen blomster, gjerne sammen med en annen gave.

Smykke

Som med blomster, faller et smykke alltid i god jord hos en kvinne. En ring, et anheng eller et armbånd er alltid velkomne gaver. Det finnes mye fint i alle prisklasser, så det trenger ikke være en kostbar gave, hvis dere har dårlig råd. Det viktigste er at du finner noe til henne som viser at du bryr deg om henne.

Et armbånd som illustrerer en ide til presang til henne.

Ta en prat med og forhør deg med en som jobber hos gullsmeden. De har alltid en oversikt over hva som er populært. Du vet nå sikkert også hva slags type smykker din tilkomne liker best.

En romantisk weekend

Nå har dere vært gift i 2 år og har kanskje også kjent hverandre vesentlig lenger. Da vet du hva hun liker best, en storbyferie, en fjelltur eller en ferie ved sjøen. Overrask din kjøre med en romantisk reise for bare dere to.

Det er viktig å hele tiden pleie forholdet, og hva er vel da bedre enn en romantisk ferie eller en langhelg, der dere bare har hverandre å tenke på?

Gave til han

Fotballtur

Er mannen din fotballinteressert er en fotballtur for å se på favorittlaget en ypperlig gave til han. Dette vil gi plusspoeng i lang tid og vil bli husket av han for alltid. En tur til England, Tyskland, Italia eller Spania kan også være midt i blinken for dere begge. Selv om dere reiser på en fotballkamp kan dere selvsagt få tid til å gjøre mye annet også.

En fotballstadion som illustrerer en fotballtur som en ide til 2 års bryllupsdag gave.

Det trenger selvsagt heller ikke være fotball. Har mannen din en annen sportsinteresse vil det osgå være fantastisk å be han med på en reise for å se sitt lag, uansett om det er snakk om håndball, ishockey eller noen annen sport.

Konjakk karaffel med glass

En stilig og forseggjort konjakk- eller wisky karaffel med tilhørende glass er en tøff gave til mannen. Den trenger heller ikke være veldig dyr. Karaffler finnes i alle prisklasser.

Vinsmaking

Et vinsmakingskurs er en fin presang til en mann som er glad i vin. Det er også noe dere kan gjøre sammen. Det kan bli en veldig hyggelig kveld sammen om dere begge er glad i vin.

Det finnes selvsagt mange andre ting som en mann vil sette pris på å få i presang. Det er sikkert like mange forskjellige meninger til hva som kan være en fin 2 års bryllupsdag gave som det finnes personer. Vi har alle forskjellige interesser.

Det viktigste ved bryllupsdagen er riktignok å vise kjærlighet og omtanke til partneren. Bryllupsdagen skal være en dag for å feire forholdet.