11 års bryllupsdag – Stålbryllup

Den 11. bryllupsdagen har navnet stålbryllup. Stål er sterkt, og etter 11 år har ekteskapet vokst seg sterkt.

Hengelås i stål som er formet som et hjerte. Låsen henger på en stålvaier.

Alle bryllupsdager har sitt eget navn. Dette navnet skal være et symbol fr hvor lenge man har vært gift, og hvor knyttet man er til hverandre som ektefeller.

Så også med stålbryllup. Stål er et en legering av jern og karbon, og som vi vet er stål veldig sterkt. Det sier også noe om den 11. bryllupsdagen. Ekteskapet er nå vokst seg sterkt. Ektefellene har knyttet sterke bånd.

Feiring av 11 års bryllupsdag

Dere valgte kanskje å feire den 10. bryllupsdagen stort. Det var et stort jubileum. Den 11. bryllupsdagen er ikke en like stor dag, men bryllupsdagen er alltid viktig. Ikke glem den, og feir den gjerne.

Ha fukus på hverandre på bryllupsdagen. Ta dere tid til hverandre. Vis hverandre at dere setter pris på hverandre. Husk at ekteskapet deres nå har bygd seg sterkt, og det er viktig å pleie hverandre for å bygge videre på det.

Ta gjerne tid til en romantisk kveld bare dere to. Husk at det er dagen deres. Det er en god grunn til å pleie forholdet spesielt på denne dagen.

Bryllupsdag Gave

Det er mange ektefeller som har som vane å kjøpe en gave til hverandre på denne dagen. Å kjøpe en gaver er absolutt ikke en nødvendighet, men det er også hyggelig å vise hverandre at dere bryr dere om ektefellen deres.

Det trenger ikke være med en gave, men det kan også være hyggelig å gi den andre en gave som dere vet at han eller hun setter pris på. Det å gi en gave kan faktisk være en like stort som å motta en gave.

Men bruk i alle fall anledningen til å stoppe opp i hverdagen, og fokuser på hverandre. Det er nok av hverdager i ekteskapet, om en ikke skal la en sånn anledning til å fokusere på hverandre til å gå fra seg.