6 års bryllupsdag – Sukkerbryllup

Den sjette bryllupsdagen heter sukkerbryllup. Det er nå 6 år siden dere ble gift, og dere har allerede feiret flere bryllupsdager.

6 års bryllupsdag har fått et eget navn, som alle bryllupsdagene har. Selve navnet bryllupsdagen har fått skal symbolisere hvor lenge man har vært gift.

Akkurat hvorfor den sjette bryllupsdagen har fått navnet sukkerbryllup er kanskje ikke så innlysende. Det kan være fordi sukker er søtt, og man fortsatt er tidlig i ekteskapet, men samtidig så var sukker fra gammelt av en vare av verdi.

Feiring av 6 års bryllupsdag

Det er mange måter å feire bryllupsdagen sin på. Det kan være man bare ønsker å markere dagen seg i mellom. Kanskje med en romantisk middag, eller med en tur i teateret, eller med en tur på kino.

Eller så er dere kanskje glad i å feire alle anledninger. Det være seg bursdager, bryllupsdager eller andre viktige dager. Kanskje ønsker dere å feire med familien. En markering av bryllupsdagen er alltid hyggelig.

Gavetips for bryllupsdagen

Det å få en presang er alltid hyggelig. Og det er alltid kjekt å bli verdsatt. Det er også hyggelig å markere bryllupsdagen og ekteskapet med å gi partneren en liten gave.

Riktignok er ikke den sjette bryllupsdagenden største, men den kan markeres med blomster og kanskje en liten ting, eller et gavekort. Det er ikke nødvendig med en gave, men det er alltid koselig å glede andre. Og det er alltid hyggelig å bli satt pris på.

Marker bryllupsdagen

Det viktige med en bryllupsdag er at man tar seg tid til hverandre. At man viser at man setter pris på den andre parten i forholdet. Det er mange hverdager, og man er kanskje ikke alltid like flink til å vise ektefellen at man setter pris på han eller henne.

Så ta vare på dagen. Den kan vies til forholdet og til ekteskapet, og hverandre.