4 års bryllupsdag – Blomstertbryllup

Den fjerde bryllupsdagen har fått navnet blomsterbryllup. Det er igjen tid for å sette av tid til hverandre og feire 4 års ekteskap.

Alle bryllupsdagene har sitt eget navn. Navnet symboliserer hvor lenge man har vært gift og hvor knyttet man er til hverandre som ektefelle.

Navnet blomsterbryllup symboliserer at man som ektefeller blir mer og mer sveiset sammen. Blomster er ikke et hardt materiale, men gir et sterkt budskap og noe som knytter sterke bånd. Symbolverdien er viktig. Blomster er skjønnhet og kjærlighet, og forteller noe om at dere er viktigere og viktigere for hverandre.

Blomster er da også viktig i hverdagen og som et symbol på kjærlighet som en gave.

Feiring av 4 års bryllupsdag

Det er igjen tid for å feire deres store dag som par og ektefeller. Det er en viktig dag for å symbolisere kjærligheten til hverandre. En bryllupsdag er alltid en anledning til feiring.

Hva selve feiringen består i er avhengig av hva dere liker som par. Noen liker en stor fest, mens andre liker å markere dagen på en roligere måte. Det viktige er at dere tar vare på dagen og tar dere tid til hverandre. Bryllupsdagen er tross alt deres dag. Der deres bånd til hverandre er det viktige.

4 års bryllupsdag gave

Dere har nå noen år bak dere som ektepar. Og har lagt dere på en linje når det gjelder gaver til hverandre. Det viktig er nødvendigvis ikke selve gaven. Men mer at det man gir hverandre er med på å si noe om hvordan man setter pris på sin ektefelle. Det er tanken som teller.

Men en gave kan være på sin plass i en sådan anledning. Det er ikke noe jubileum utenom det vanlige, men en viktig dag for dere.

Kanskje kan blomster være den beste presangen i en sådan anledning? Dagen har tross alt fått navnet blomsterbryllup.

Blomsterbryllup – marker dagen med blomster

Det er mye man kan gjøre med blomster. Ma kan lage en bukett roser. Det kan være en lekker sammensatt bukett. Det kan være orkideer eller det kan være en eller flere spennende potteplanter.

En artig og romantisk markering av dagen og som en gave til han eller henne kan være et bed med blomster. Hva om din ektefelle kommer hjem til et blomsterbed fullt av nyplantede, vakre blomster i anledning dagen? Eller at hele utepartiet på boligen bugner av blomster.

Hvor langt du ønsker å dra det er selvsagt opp til deg. Men det å gjøre hagen eller inngangspartiet til boligen om til et blomstereldorado kan få hvem som helst til å smelte. Det kan gjøres med blosterbed eller det kan plantes i krukker.

Er årstiden riktig kan et lite stunt med blomster i hage og inngangsparti være noe som settes utrolig pris på.

Plante blomser i blomsterbed.

Alternativt kan det gjøres et stunt med å pynte hele huset, hele stua eller hele leiligheten med blomster. Har vinteren meldt seg kan man gjøre en vel så hyggelig og majestetisk markering med blomster innendørs.

En slik markering av bryllupsdagen vil bli husket i all tid, og vil være noe som blir satt stor pris på. Og hvorfor ikke gjøre det akkurat det året dere feirer blomsterbryllup?