1 års bryllupsdag – Papirbryllup

1 års bryllupsdag kalles for papirbryllup. Det har nå gått ett år siden dere giftet dere, og ett år som ektefeller må selvsagt markeres. Brullupsdagen er en stor dag, og det er på plass å gi hverandre en oppmerksomhet.

Alle bryllupsdagene har sitt eget navn, og navnet på bryllupsdagen symboliserer tradisjonelt hvor lenge man har vært knyttet sammen som ektefeller. Papiret symboliserer at man nå er i starten av ekteskapet.

Den aller første bryllupsdagen er den mest spesielle. Når dagen skal feires er det selvsagt viktig å stoppe opp i hverdagen og markere denne dagen sammen. Gjerne med en romantisk middag og en ekstra oppmerksomhet til hverandre. Det er også vanlig at man gir hverandre en gave på 1 års bryllupsdagen.

1 års bryllupsdag gave

Det er også vanlig å gi hverandre en oppmerksomhet i form av en gave. Den første bryllupsdagen er spesiell. Det er den første av mange.

Presang

Selv om alle ektepar som har vært gift i ett år selvfølgelig har vært gift like lenge, er alle i forskjellige livssituasjoner. Dette vil også gjenspeiles i gavens størrelse. Det viktigste er riktignok at gaven viser partneren at du bryr deg om han eller henne.

Gave til henne

Blomster

Et lekker, forseggjort blomsterbukett blir alltid tatt godt imot av en kvinne. Gjerne sammen med en annen gave.

Et Spaopphold

Et spaopphold er noe de fleste kvinner elsker. Det å få satt av tid til bare å nyte og slappe av, og ha tid til en herlig behandling av kroppen er fantastisk, og perfekt som gaven til henne.

På et spa kan man riktig slappe av og få ny energi. Det finnes spabehandlinger som passer for alle.

En romantisk weekend

Det å gi henne en reise kan være midt i blinken som bryllupsdagsgave. Ikke noe er som å komme seg bort og få pleiet forholdet med et romantisk opphold i en storby eller på fjellet.

Det å reise bort bare dere to for å pleie forholdet i forbindelse med bryllupsdagen, kan gi dere begge et boost og bringe dere enda nærmere hverandre. Vi trenger alle tid til å pleie forholdet, og hvilken anledning er da bedre enn denne?

Gave til han

Klokke

En klokke er en klassisk gave til mannen. Det kan være den perfekte gaven til han på den første bryllupsdagen.

Wiskysmaking

Setter mannen din pris på wisky, kan et wiskykurs være midt i blinken. Her får han mulighet til å lære mer om wisky, og få smake på forskjellige varianter.

Kjøring av Lamborghini på bane

En opplevelse kan være den beste presangen man kan få. Det å få kjøre en Lamborghini på bane, kan man helt klart si at er utenom det vanlige. Det vil være en opplevelse som huskes og snakkes om i lang tid.

Det er du som kjenner partneren din best. Spør deg selv hva han eller hun vil sette stor pris på som en 1 års bryllupsdag gave. Det er uante muligheter for en mulig presang til din kjære til jubileet deres. Det er bare fantasien som setter grenser.

Det viktigste er dog omtanken for hverandre og det å vise at man setter pris på partneren. Det kan vises på mange måter.